Takaisin ylös

Olemme mukana Suomalaisen Työn Liiton Made by Finland -kampanjassa

01.02.2017

Suomalaisen Työn Liitto on käynnistänyt jäsentensä ja yhteistyöorganisaatioidensa kanssa yhteisen Made by Finland -kampanjan, joka juhlistaa tulevan vuoden ajan suomalaista työtä. Kampanja kutsuu kaikki pohtimaan ja näyttämään, miten suomalainen työ menestyy myös seuraavat sata vuotta. Made by Finland on virallinen osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Juhlavuoden aikana Made by Finland -sivustolla nostetaan valokeilaan inspiroivia tarinoita suomalaisen työn tekijöistä. Henkilöiden ja tarinoiden taustalla on ajatus siitä, että jokaisen ihmisen tekemä työ on arvokasta, ja työ luo hyvinvointia meille kaikille. Vuoden aikana tutkitaan myös suomalaisten näkemyksiä suomalaisesta työstä ja sen tulevaisuuden menestystekijöistä. Myös Fimlab on mukana kampanjassa, joka kehittyy vuoden mittaan.

Kampanjan käynnistää Klaus Härön ohjaama Seuraavat sata vuotta -filmi, joka kertoo neljä tarinaa suomalaisen työn tulevaisuudesta lasten haaveiden kautta. Tulevaisuuteen katsova filmi tuo lapsen näkökulman kautta esiin sen sinnikkyyden ja viitseliäisyyden jolla nykyisiä ja tulevia ongelmia ratkotaan menestyksekkäästi, kertoo ohjaaja Klaus Härö.

Seuraa Made by Finlandia Facebookissa.
Osallistu keskusteluun somessa: #madebyfinland

 

Tekstissä on lainauksia Suomalaisen Työn Liiton tiedotteesta 30.1.2017