Takaisin ylös

Fimlab Forum - aidosti asiakaslähtöisiä laboratoriopalveluita

Me Fimlabilla panostamme siihen, että olemme aidosti asiakaslähtöisiä. Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme jatkuvasti. Asiakaslähtöisyys lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja me haluamme kuunnella – juuri sinua!

Mikä ihmeen Fimlab Forum?
 
Voisi kai sitä asiakasraadiksikin kutsua, mutta tavoitteenamme on mahdollisimman joustava tapa toimia. Emme edellytä Forumin jäseneltä osallistumista jokaiseen testaus- tai käytettävyysprojektiin vaan varmistamme osallistujat aina ennen kyseistä projektia. Sinä päätät.  Fimlab Forumin jäsenenä pääset ensimmäisten joukossa testaamaan pilottiprojektejamme, liittyivät ne sitten itse asiakaspalveluun toimipisteissämme, palvelukonsepteihin tai vaikkapa digitaalisiin ratkaisuihimme. Testaat, annat palautetta ja kerrot mahdollisia kehitystoiveitasi.

Fimlab Forumin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta palkitsemme myös projektin laajuuteen sopivalla tavalla. Fimlab Forumiin etsimme henkilöitä, jotka ovat vähintään 18 vuotiaita, uteliaita, rehellisiä ja aitoja palautteen antajia. Muita edellytyksiä ei ole. Palautetta voidaan pyytää sähköpostitse tai kutsumalla Fimlab Forumin jäsen toimipisteeseemme.

Kiinnostuitko? 

Hienoa, että haluat liittyä Fimlab Forumiin! Täytä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä seuraavien viikkojen aikana. Päätät itse missä projektissa haluat olla mukana. Huomaathan, että osallistujan tulee olla vähintään 18 vuotias.

 

Fimlab Forumin asiakasrekisteri